Сьогодні до інноваційного підприємства Тріада завітали переможці конкурсу бізнес-стартапів, який проходив днями у НУ Запорізька політехніка. Компанія Тріада була у складі журі від запорізького бізнесу і як учасник кластеру "Запорізький кластер IAM", оцінювала презентації учасників у фіналі. Так, з 21 бізнес-ідеї було обрано спочатку 10 найкращих, у фіналі професійне журі обрало 3 команди переможців.

Працювати над проектами учасники почали ще у лютому, розробка ідей тривала кілька місяців. У спеціальній номінації від кластеру "Запорізький кластер IAM" було відзначено три стартапи, тож три команди-переможці було запрошено на відкрите спілкування з представниками бізнесу у сфері промислового інжинірингу.

Разом із Запорізький кластер EAM, представники інноваційного підприємства Тріада провели цікаву зустріч з переможцями конкурсу бізнес-стартапів Національний університет "Запорізька політехніка".

Хлопцям показали справжніх роботів, поспілкувалися про місто, про бізнес, про перспективи бізнес-проєктів.

Зустріч і спілкування "з горнятком кави і смаколиками" пройшла в дуже теплій атмосфері. Зараз студенти, а в майбутньому - успішні підприємці і бізнесмени, в дружній розмові змогли поставити запитання і отримати відповіді, послухати чудові поради щодо розгортання стратегій, моделювання своїх майбутніх бізнесів. Дуже розумні, цілеспрямовані, загартовані - такими сьогодні є наші запорізькі студенти, у них є чітке бачення майбутнього країни.